CUKINI LAZANJA
2 porcijas
Sastāvdaļas:
- 250 g cukini
- 1 mazs sīpols
- ¼ ķiploka daiviņa
- ¼ kārba tomāts sagriezts gabaliņos
- 50 g krējuma siers
- 2 ēdamkarotes vājpiena
- ½ ēdamkarotes tomātu pastas
- 40 g zema tauku satura rīvēts siers
- 50 g tofu
- 1 ēdamkarote saulespuķu eļļas
- 1 tējkarote oregano, timiāns, pētersīļi, paprikas pulveris
- sāls un pipari
Gatavošana:
- Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 °C.
- Nomazgājiet cukīni un sagrieziet to šķēlēs.
- Pannā sakarsē eļļu un apcep cukini šķēles.
- Sīpolu, ķiploku un tofu sagriež kubiņos un apmaisot apcep pannā.
- Pievienojiet tomātu pastu, tomātus, garšaugus un garšvielas; ļauj ievilkties 5 minūtes.
- Sajauc krējuma sieru, pienu un rīvētu sieru; pievieno sāli, piparus.
- Cepešpannā liek cukīni, tofu un siera maisījumus.
- Cep 30 minūtes.